Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ η προκήρυξη για 510 μονιμους στα ΕΛΤΑ

 
Τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού επεξεργάζονται τα αρμόδια στελέχη του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη μόνιμου προσωπικού των ΕΛΤΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη καθυστέρησε λόγω της αλλαγής στα κριτήρια των υποψηφίων και πιο συγκεκριμένα στα όρια ηλικίας. Όπως επισημαίνουν ανώτατα στελέχη των ΕΛΤΑ, σύντομα ο διαγωνισμός θα πάρει το δρόμο του Εθνικού Τυπογραφείου. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω ΑΣΕΠ.
Η τελευταία μεγάλη προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό στα ΕΛΤΑ ήταν πριν από δέκα χρόνια, ενώ κάθε χρόνο η εταιρεία καταφεύγει στη λύση της απασχόλησης εποχικού προσωπικού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται κατά περιόδους. Το υπάρχον προσωπικό που εργάζεται στα Ταχυδρομεία

δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες που ανακύπτουν, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 52 έτη. Ήδη από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού έχει ανάψει το «πράσινο φως» για έγκριση των προσλήψεων.
Οι θέσεις στα ΕΛΤΑ
Ταχυδρόμοι 230
Υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης 215

Διοικητικές ειδικότητες 25

Οδηγοί 25

Διαμετακομιστές 15

Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ 13

Χειριστές συστήματος κατεργασίας ύδατος 2

Τα προσόντα για κάθε ειδικότητα
ΔΕ Διανομέων – Ταχυδρόμων:
Οποιοδήποτε πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ειδικότητας. Για την ειδικότητα των διανομέων απαιτείται επίσης δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’ εκτός του μοτοποδηλάτου.
ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης:
Δίπλωμα ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του χρηματοπιστωτικών ή διοικητικών υπηρεσιών ή πτυχίο Β κύκλου ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο Πολυκλαδικού Λυκείου ή ΤΕΛ ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου.

Πηγες Αγγελίες εργασίας - dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου