Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Εργασιακή εμπειρία σε φοιτητές ΤΕΙ προσφέρει ο χρηματοοικονομικός οργανισμός Eurobank


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές Σχολών Τεχνολογικής και Οικονομικής Κατεύθυνσης ΤΕΙ με φιλοδοξία και δυναμισμό,
που σκέφτονται έξω από τα συνηθισμένα, που έχουν ευχέρεια στην επαφή με το κοινό, που τους αρέσει η καινοτομία και δίνουν έμφαση στις νέες τεχνολογίες .
Δεκτές γίνονται μόνο οι αιτήσεις φοιτητών ΤΕΙ που πληρούν τις προυποθέσεις να πραγματοποιήσουν  πρακτική άσκηση βάσει του προγράμματος σπουδών της σχολής τους.
Σε αυτό το πλαίσιο η Eurobank αναζητά φοιτητές Digital Experts για να συμμετέχουν στο 7ο κατά σειρά κ’υκλο προγράμματος BeAPro in Phygital Banking σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα.
Το πρόγραμμα BeAPro in Phygital Banking/ Τομέας e-Business βασίζεται στην απασχόληση  φοιτητών σε επιλεγμένα καταστήματα της Eurobank με κύριο στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους πελάτες της σχετικά με τη χρήση και τα οφέλη της ηλεκτρονικής τραπεζικής.
Σήμερα το πρόγραμμα έχει κερδίσει την αποδοχή και την αναγνώριση τόσο από τους πελάτες και το προσωπικό των καταστημάτων της Eurobank  όσο και από τους ίδιους τους φοιτητές καθώς:
Δίνει την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας .
Παρέχει ευκαιρίες για ενίσχυση της επιστημονικής τους κατάρτισης με επαγγελματικές δεξιότητες και προσόντα.
Επιτρέπει να δοκιμάσουν έναν πιθανό  μελλοντικό επαγγελματικό χώρο και να διερευνήσουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα .
Παρέχει ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με στελέχη του οργανισμού.
Δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν ευρύτερη επιχειρηματική γνώση και κατανόηση του Banking.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Eurobank θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από το βιογραφικό τους σημέιωμα στη διεύθυνση https://eurobank.workable.com/j/DAEED6DBEA.
Επιπλέον και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν τη Διεύθυνση Talent Recruitment,Selection and Onboarding (τηλ 210-3357.171 και 210-3357.172). Όλα τα στοιχεία της αίτησης και του βιογραφικού σημειώματος θα παραμείνουν αυστηρά εμπιστευτικά.


ΠΗΓΗ:ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου