Κυριακή 7 Μαΐου 2017

6η γιορτή μητέρας του συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» «Μανούλες αγωνίζονται για παιδιά που αγωνίζονται»





Στις  14 Μαΐου είναι η γιορτή της μητέρας! Γιορτάζει η μαμά μου, η μαμά σου, η μητέρα του, η μάνα της, η μανούλα τους, εγώ, εσύ η αδερφή σου, γιορτάζουν όλες οι γυναίκες  που έχουν την ευλογία να ακούν την πιο γλυκιά λέξη του κόσμου.
          Στις  14 Μαΐου γιορτάζουν κι όλες εκείνες οι μανούλες που καθημερινά αγωνίζονται δίπλα στα παιδιά τους.  Αναμφισβήτητα ο ρόλος της μάνας είναι ένας απαιτητικός ρόλος αγωνίστριας, αλλά υπάρχουν κάποιες που αγωνίζονται διπλά, «Μανούλες αγωνίζονται για παιδιά που αγωνίζονται» αυτός είναι ο τίτλος της φετινής 6ης γιορτής του συλλόγου μας και αφιερώνουμε τη γιορτή μας σε αυτές.
Νιώθουμε πολύ τυχερές και περήφανες που γνωρίσαμε μερικές από αυτές τις μανούλες αγωνίστριες και που καταφέραμε έστω και λίγο να τις βοηθήσουμε. Η στάση τους, η αγάπη τους, ο αλτρουισμός τους, η αντοχή, η δύναμη και το χαμόγελο τους μάθημα για όλες μας.
          Μαμά της Μελίνας, του Δημήτρη, του Άγγελου, μαμά κάθε παιδιού που αγωνίζεται για τη ζωή του σας ευχόμαστε ολόψυχα να είναι νικηφόρος ο αγώνας σας ! Χρόνια σας πολλά!
          Σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 14 Μαΐου,  στις 11 το πρωί, να γιορτάσουμε μαζί τη γιορτή της μητέρας! Κατασκευές, ζωγραφική, κουκλοθέατρο, face painting, χορός, ο Μάγος Κούκος, εκπλήξεις, λουλούδια και κεράσματα για τους μικρούς μας φίλους και bazaar ειδών του συλλόγου «Σερραίες Μανούλες».

Για το Σύλλογο «Σερραίες Μανούλες»
Η Πρόεδρος              Η Γραμματέας
 Ξένια Καράμπελα     Χριστίνα Καρπάζη

                                                

                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου