Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Τι να σε λέω και τι να με λες!




Διαβάζουμε στην σημερινή  Αυγή έκπληκτοι:
«Ξέρετε τι αποκαλείται ηθική αυτουργία στην πολιτική αντιπαράθεση? Ο ΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ. Η φραστική πρόκληση εκείνου που μιλάει για κάτι σοβαρό –ένα δυστύχημα, μια τρομοκρατική πράξη, ένα έγκλημα, ακόμη και μια μαζική δολοφονία- και, προσπαθώντας να αποδώσει ευθύνες σε όποιους τον βολεύει  και μια στιγμή διασημότητας στον εαυτό του, κατονομάζει –επειδή τόσο μπορεί και τόσος είναι – ηθικούς αυτουργούς.
Κυβερνήσεις, κράτη, παρατάξεις, κόμματα,  συλλογικότητες ,πρόσωπα, δημοσιογράφους, μέσα μαζικής ενημέρωσης και πάει λέγοντας. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ
ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ και σιγά μη κωλώσει να ξεφουρνίσει τους ηθικούς αυτουργούς!»
Τους ενόχλησε τώρα! Τώρα που στην τρομοκρατική  επίθεση κατονομάστηκαν από κάποιους ηθικοί αυτουργοί!
΄Όλα τα χρόνια που πορεύτηκαν από το 2010 μέχρι να καταλάβουν την εξουσία με τον ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ  τα ξέχασαν !! εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο αυτοκτονίες, ατυχήματα, εγκλήματα ,κατηγόρησαν όπως ακριβώς το περιγράφει «Κυβερνήσεις, παρατάξεις , συλλογικότητες, πρόσωπα, δημοσιογράφους ,μέσα μαζικής ενημέρωσης ,  έσπειραν  τον διχασμό και όλα αυτά γιατί Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!!»
Πρακτικά απεδείχθη ότι ο ΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ  «δουλεύει» Ο σκοπός ήταν να πάρουν την εξουσία  και το κατάφεραν. Τώρα γιατί διαμαρτύρονται? Τους «κλέβει» κάποιος τους τακτικισμούς?
Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες  ας τις απολαύσουν.
θα κλείσω με τα λόγια του
«Αλλά άμα σε κόβει λίγο και δεν παπαριάζεις στον έρωτα για τον εαυτό σου και στο ΜΙΣΟΣ για τον αντίπαλό σου , τέτοιες βόμβες σκατων-ηθική αυτουργία!δεν τις ρίχνεις. Πρέπει να την έχει κανείς στο κεφάλι του!!»
Τι να σε λέω και τι να με λες τώρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου