Κυριακή 14 Μαΐου 2017

«Τέταρτο Μνημόνιο! Της Αριστεράς Και Της Προόδου»Οσκαρ καλύτερης Σκηνοθεσίας!!!




Οι άνθρωποι είναι καλλιτέχνες !!Μέχρι τώρα έχουν πάρει τα Οσκαρ ηθοποιίας στο Α και Β  ανδρικό και γυναικείο ρόλο, καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου ,καλύτερα σκηνικά , κουστούμια!, καλύτερες ταινίες μικρού μήκους –ναι ναι  θυμηθείτε λίγο τις μικρού μήκους ταινίες «έξω οι γερμανοτσολιάδες» «θα σχίσω τα μνημόνια» «θα δώσω 13ο μισθό»κι άλλες τέτοιες  ‘χαριτωμενιές ‘  Για τα βραβεία Οσκαρ μοντάζ μουσικής επένδυσης φωτογραφίας κινουμένων σχεδίων δεν το συζητάμε δικά τους.
Τώρα  όμως με το 4ο μνημόνιο διεκδικούν και θα το πάρουν  το ΟΣΚΑΡ καλύτερης ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ.
Αρχίζεις και διαβάζεις το μνημόνιο. ΄Αρθρα 1-2-3, ένα χαμόγελο αρχίζει να σχηματίζεται στα χείλη
σου 4-5-6-7.. πω πω χαρές και πασχαλιές… τι για τις συντάξεις.. τι για τα  επιδόματα.. τι σχολικά γεύματα.. βρεφονηπιακή φροντίδα… επιδόματα στέγασης… Πω πω ανάσα το χαμόγελο μεγαλώνει, 8-9-10-11-12 -13 … Πρώτη Φορά Αριστερά.. τα κατάφερες!!! Κοινωνικό Κράτος! Το χαμόγελο έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά!!
΄Αρθρο 14 .. μια χαρά!! και λες, εντάξει, μπορεί να μας φλόμωσαν στο ψέμα ,μπορεί να μας γύρισαν πίσω δεκαετίες ,αλλά τουλάχιστον τώρα  το κατάλαβαν και αλλάζουν κι εκεί που έχεις φορέσει το πιο λαμπρό σου χαμόγελο ..

Αρθρο 15  και παγώνεις .. παγώνει το χαμόγελο.. παγώνει η ψυχή.. παγώνει η ελπίδα..
«Με την παράγραφο 1 της προτεινόμενης διάταξης ορίζεται η έναρξη εφαρμογής των άρθρων 3-9 και 11-14 από 1.1.2019 και 1.1.2020 αντιστοίχως. Η εφαρμογή των ως άνω άρθρων λαμβάνει χώρα υπό την προϋπόθεση και στο βαθμό που, σύμφωνα με την εκτίμηση που περιγράφεται στην παρ 1, δεν ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ από τους μεσοπρόθεσμους  δημοσιονομικούς στόχους ,όπως αυτοί καθορίζονται στο Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής Υπουργός Οικονομικών δημοσιεύει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανακοίνωση, στην οποία περιέχονται α συμπεράσματα της ανωτέρω εκτίμησης.
Τα ανωτέρω μέτρα αναπροσαρμόζονται στον βαθμό που είναι αναγκαίο, ώστε σε κάθε περίπτωση να ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Τέλος , σύμφωνα με την παρ 2, σε περίπτωση που διαπιστωθεί, σύμφωνα με την περιγραφόμενη πρόβλεψη ότι η εμπροσθοβαρής εφαρμογή του άρθρου 10 είναι αναγκαία προκειμένου να επιτευχθεί ο συμφωνημένος δημοσιονομικός στόχος πρωτογενούς ισοζυγίου της Γενικής Κυβέρνησης ύψους 3,5%  για το οικονομικό  έτος 2019 κατά τρόπο ευνοϊκό για την ανάπτυξη, οι διατάξεις του άρθρου 10 εφαρμόζονται για εισοδήματα που αποκτώνται από 1.1.2019 και εφεξής. Ταυτόχρονα , προκειμένου να διασφαλιστεί η ακριβής επίτευξη του ανωτέρου δημοσιονομικού στόχου οι ελληνικές αρχές μπορούν να τροποποιούν στον αναγκαίο βαθμό το άρθρο 10 , σε συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό  Σταθερότητας.
ΝΑΙ το Οσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας , δικό τους.
ΝΑΙ το αξίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου